Smještaj u Hrvatskoj » Apartmani Ivan&Beti

Apartmani Ivan&Beti

Vrsta objekta: 
Apartman
Mjesto: 
Metajna
Adresa: 
Metajna 114
Web adresa:
www.hrvatska.cz/ivan-beti
Neobvezujući zahtjevi i rezervacije se izvršavaju bez posrednika i bez provizije!

Wi-Fi

Kuća prvi red do mora i plaže, s 10 zasebnih modernih i potpuno opremljenih apartmana. Smješteni smo na centralnoj poziciji, tik uz more u mjestu Metajna, prekrasnom malom mjestu na istočnoj strani otoka Paga. Posjetite nas i uživajte u jedinstvenom spoju vjetra, kamena i mora.


Kakva je lokacija, oprema i pružene usluge?

Obiteljska kuća s 10 moderno opremljenih apartmana,smještenih u malom mjestu Metajna.U kamenom gnijezdu, na istočnom dijelu sjevernodalmatinskog otoka Paga, smjestilo se ovo prekrasno mjesto, najpoznatije po brojnim prekrasnim, netaknutim plažama. Otok je povezan trajektnom linijom te mostom. Apartmani potpuno opremljeni za ugodan boravak.

Koje su prednosti ovog smještaja?

Neposredna blizina plaže i mora(10 metara). U krugu od kilometra brojne prekrasne plaže od kojih je najpoznatija plaža "Ručica", jedna od najljepših hrvatskih plaža. Poznata plaža "Zrće" na 5km. Najbliže veće mjesto je Novalja, udaljena 10 km. Apartman je udaljen od najbliže plaže 10-tak metara a 50-tak metara od centra mjesta, najbližeg restorana i trgovine. Parking je ispred kuće.

Koje su cijene smještaja i usluga?

Cijene su najniže moguće, unesene direktno od strane vlasnika, bez provizije i drugih dodatnih troškova.
Kompletan cjenik dostupan je OVDJE >>

Fotogalerija objekta

Koje su turističke atrakcije u bliziny?

Vlasnik: Ivan Lončarić
Informacije pružio: Ivan Lončarić